Hanaslöv

Hanaslöv, Alvesta kommun Se på karta

4 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140,7 m²
Tomtarea
2 489 m²
Byggår
2023

Nu har ni en möjlighet att förvärva ett helt färdigt och nyproducerat hus i populära Hanaslöv med bekvämt avstånd både till Alvesta och Växjö.

Tomten är grov terrasserad och klar, så tillträde till tomten kan ske omgående.
Kommunalt vatten o VA är framdraget till tomtgräns, redo för anslutning, kommunala anslutningsavgifter ingår ej i priset.

I exempelpriset så ingår köp av tomten på 2489 kvm och en inflyttningsklar villa Furugården med sadeltak på generalentrepenad. Generalentreprenad innebär färdig grund med golvvärme, snickeriarbetet, VVS arbetet, målning, elarbetet och alla försäkringar.

Här kommer finnas stora möjligheter att påverka materialval både inne och ute.
Furugården är ett hus med många möjligheter, går att få med olika taklösningar och olika panelstorlekar.
Planlösningen är planerad med eget master bedroom och Wc/d och stor walk in closet ihop med detta, finns även en egen avskild avdelning i huset med två sovrum och separat allrum som också går att göra till ett kontor om det passar familjen bättre.
Kök och vardagsrum har ett härligt ljusinsläpp och ryggåstaket gör att det blir en luftig miljö.
Uppvärmning sker genom Nibes frånluftsvärmepump med återvinning.
Ni kommer att redan från start ha en så hög standard på huset så att tillval inte krävs tex. Ballingslöv kök, kakel/klinkers i Wc/d samt klädvård, vitvaror från Miele, parkett golv och dubbelt skivmaterial i alla väggarna. Dubbla skiv material är bra då man får ett tyst o stabilt hus samtidigt som det blir enkelt att sätta upp saker på väggarna.

Det kommer även finnas möjligheter att välja något utav våra andra modeller av hus på Vallsjöhus.se eller om ni har en egen ide´ om hur erat drömhus ska se ut då hjälper våra arkitekter till att ta fram det hus som ni önskar. För mer information kontakta Anders Adolfsson, [email protected] eller tel. 0703322527

Hanaslöv är ett frilufts- och rekreationsområde som under hela året erbjuder besökare olika typer av sevärdheter och aktiviteter.

Hanaslöv är på vintern en fantastisk anläggning för de som älskar att åka skidor, oavsett om man föredrar att åka på längden eller utför, för de som föredrar snowboard finns här en anlagd Fun Park och sist men inte minst en härlig pulkabacke med flera fina grillplatser. I anslutning till backen finns Hanaslövsgården där man kan ta en fika eller bara en kopp kaffe.

På sommaren förvandlas det till ett lummigt skogsområde med möjlighet till bland annat orientering, löpning, cykling, MTB/Downhill och mycket mera. Hanaslöv är också platsen för en av Alvesta kommuns sägenplatser, Pockers kittel. Det är en håla i ett stort block. Hit gick man tigande och fastande den 1 maj. Man tvättade sig i hålans vatten och offrade en slant. På så vis botades man från sjukdom, men trodde man inte på kuren, fick man de sjukdomar andra botats för.

Spånens badplats är nära och på Kronobergshed några kilometer bort kan man både spela golf och flyga segelflyg.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Jonas Hellström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Jonas Hellström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0705144633