Verktygsvägen 26

Handen, Haninge kommun Se på karta

5 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Tomtarea
753 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
34 093 kr/år
Antal besök
5 380
Dagar på Hemnet
22

Välkomna till denna trivsamma och efterfrågade enplansvilla i Haninges mest eftertraktade område. Huset ligger vid en återvändsgata utan störande trafik, helt enkelt perfekt för en barnfamilj eller för dig som söker ett ostört läge.

Familjevilla belägen i lite högre läge som ger en avskildhet samt fin vy över området. Villan är mycket välplanerad och har alla kvadratmeter på rätt plats. Enplanshus med väl tilltagna rum och smart planering. Stor och rymlig hallgarderob med skjutdörrar som medger en organiserad hall där alla kan förvara sina saker som skor och jackor. Köket är rymligt för den stora familjen och har all maskinell utrustning man behöver, här kan man laga mat och umgås.

Vardagsrum med härligt burspråk med stämningshöjande öppen spis, som även ger en extra tillskottsvärme under årets kalla månader och drar ned värmekostnaderna. Något som är mycket uppskattat är groventrén som går rakt in i tvättstugan, vilket underlättar mycket vid dåligt väder eller efter en skogspromenad. Utgång från vardagsrum till en stor och härlig trädäckad uteplats/altan, med en trevlig tomt där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsäng och sängmöbler.

Uppfarten har plats för två bilar samt ett eget garage. Lekplats och skogsområde finns ca 3 min promenad bort. Grannarna består av medelålders och ett par barnfamiljer – en mycket trevlig blandning. Gångavstånd till bl.a. restauranger, Port73 och Ica Maxi. Torvallas alla idrottsanläggningar har du också inom gångavstånd– lätt för barn att sig till och från träningar själva. Även gångavstånd till gymnasium samt andra skolor och nära till kommunikationer som Handen pendelstation och bussar mot bl.a. Gullmarsplan.

Här kan familjen skapa fina minnen! Låt inte detta hus glida er ur händerna.

Vänta inte, kontakta ansvarige mäklare Solomon Tumizghi redan idag för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Solomon Tumizghi

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Solomon Tumizghi, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46729861141

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.