Södra Koltorpsgatan 61

Handskeryd, Nässjö Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
822 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
40 980 kr/år
Antal besök
3 198
Dagar på Hemnet
8

Södra Koltorpsgatan 61 - ett utmärkt boende för dig som trivs med det gamla, och för dig med ambition att skapa ditt egna paradis!

Inbakat på en prydlig hörntomt mitt Handskeryd, ett längre stenkast från skolan, ligger denna mycket välskötta tegelvilla. Bostadens dryga 220 m2 är välplanerade och går att disponera på olika vis. Det är med andra ord en villa med hög potential. Ljusflödet går som en röd tråd genom entrévåningens luftiga vardagsrum, kök och sovrum. Även andra våningen med sina två sovrum är ljus och trevlig, och i källaren finns såklart de där förrådsutrymmena som man så gärna vill ha och lätt fyller.
Trädgården är grönskande och skött med ordning och reda bland häckar, växter och planteringar. På sidan finns en nedfart till garaget, på framsidan en stensatt gång ut mot gatan och på baksidan en altan och så framför den sträcker gräsmattan ut sig. Här kan du gott sitta och se gräset växa. Klippningen tar medföljande robotgräsklippare hand om.

Det eftertraktade området gör dessutom sitt till. Övre Handskeryd, med närhet till både centrum, skola, förskola och naturen.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nässjö