Mjölnare Grips väg 20

Haninge, Haninge Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
141 m²
Tomtarea
2 171 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1921
Driftkostnad
36 972 kr/år
Antal besök
3 610
Dagar på Hemnet
9

Här bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt. Här finns allt från affärer, skolor, gym, restauranger, närhet till Haninge centrum, Port 73 samt goda kommunikationer från den nya pendeltågsstationen i Vega. I närheten kommer Core Gym Club bygga ett 1500 kvm stort gym med en padelbana på taket som förhoppningsvis är klart 2022.

Huset är disponerat med entrévåning, vindsvåning samt en källare. Här finns tidlös inredning från den mysiga braskaminen till den häftiga vedspisen. Det inbjuds till trevliga familjestunder och långa middagar i det härliga uterummet. Här finns gott om plats finns för den stora familjen tack vare tre sovrum och en stor källare som är perfekt för tonåringen som vill ha något mer avskilt. Det finns även en oinredd vind som går att inreda för familjen som vill ha ett ännu större hus. Fastigheten har också ett stort garage för den bilintresserade eller för den som vill ha sin verksamhet hemma. Garaget har indraget vatten för de som vill skapa en uthyrningsmöjlighet.

Fastighetens magiska plats är den fina trädgården som går att avnjuta från det trevliga uterummet. Tomten är hela 2171 kvm vilket skapar möjligheten för en avstyckning då minsta tomtstorlek i kvarteret tillåter 800 kvm.

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Haninge

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.