Haraldsbovägen 44

Haraldsbo, Falu kommun Se på karta

4 195 000 kr

4 495 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
1 024 m²
Byggår
1941
Driftkostnad
57 397 kr/år

NYTT PRIS. Här är det bara att flytta in då stora renoveringar är gjorda! Nytt tak - 21, dränering och nytt ventilationssystem -22. En ljus och genomgående fin villa med generösa sällskapsutrymmen både inne och ute - välkommen till familjevänliga Haraldsbovägen 44!

I Haraldsbos villaidyll ligger denna charmiga 40-talsvilla belägen på solig hörntomt. Bostaden erhöll nytt tak - 21 och dränering samt ventilationssystem - 22 samt har renoverats löpande under åren. Invändigt är huset luftigt och ljust med en vänlig atmosfär. Entréplanet består av fina sociala ytor med kök, matsal och vardagsrum samt två sovrum och badrum. Känslan är familjär och rummen omhändertagna, redo för att nu låta en ny familj göra hemmet till sitt. Källarplan består av sovrum, arbetsrum, sällskapsrum, tvättstuga, bastu, toalett, pannrum samt förrådsmöjligheter.

Den uppvuxna trädgården omges av häckar och träd, med öppna ytor och lummiga insynsskyddade delar, garage, fruktträd, rabarber och schersminbuskar. En oas för familjen, en egen grönskande värld under sommarhalvåret. Närhet till skolor, vårdcentral, dagligvaruhandel och restauranger. Promenadavstånd till sjön Runn för sommar- och vinteraktiviteter. Cykelavstånd till Falu centrum. Goda busskommunikationer.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Observera att det är en bokad visning. Anmäl dig till visningen via mäklarens hemsida, tryck på knappen nedan "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka visning". Notera att visningen är uppdelad i slottider, välj den tidsperiod som passar dig.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mikaela Höcke

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mikaela Höcke, Fastighetsbyrån Falun
0730403931