Sverregatan 5

Härjedalen Karta & restider

850 000 kr
VillaVilla

Här i ett lugnt område i centrala Sveg ligger denna charmiga och fräscha villa, byggd 1935. Ett par kvarter bort når man Ljusnans vackra strand och efter en kort promenad i andra riktningen så är man framme vid butiker, bibliotek, simhall och annan service.

Villan är på två plan plus en källarvåning. Nedervåningen är hemmets hjärta med en öppen och inbjudande planlösning.

En ljus hall ger ett härligt välkomnande och leder vidare in till det stora och lantligt charmiga köket med vedkamin som värmande blickfång. I anslutning till köket finns ett stort vardagsrum med gott om plats för såväl soffor som matgrupp. Här finns också utgången till det ljusa uterummet. På detta våningsplan finns även ett rum som idag används som kontor samt ett badrum med dusch.

En trappa upp finns husets tre rymliga sovrum samt en separat toalett. Här kommer man också ut på en liten vädringsbalkong.

Längst ner i huset finns en källarvåning, där det idag är tvättstuga med dusch och bastu samt pannrum med fjärrvärme. Källaren rymmer även en praktisk klädkammare samt en matkällare. Här kan finnas plats att skapa en vardagslyxig relaxhörna med dusch och bastu för den som så önskar.

På den drygt 1000 kvm stora tomten står även ett stort garage med plats för både bil, förvaring och hobbyverksamhet. I samband med garaget finns en hundgård. Tomten är plan och välskött med en härlig veranda under tak. Här sitter man gärna och njuter av såväl morgonkaffet som sena sommarkvällar.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
149 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 039 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
57 122 kr/år
Byggår
1935
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sverregatan 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
850 000 kr
Driftkostnad
57 122 kr/år

Statistik

1 446
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 8 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips