Backvägen 11

Härslöv, Landskrona kommun Se på karta

3 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 333 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
42 103 kr/år
Antal besök
8 419

Vill du njuta av livet och ha det riktigt bra?

Letar du efter det perfekta boendet som du kan bo i många år, då har jag boendet till dig. Ett supertrevligt 1-plans hus med öppen planlösning och 3-4 sovrum. Ett hem som passar dig som söker lugn och ro och bara vill njuta av livet.

Huset har allt du kan tänka dig. Öppen planlösning, renoverat badrum, många sovrum, två wc, garage och trevligt uterum. Dessutom har du en pool på 6,5x3,5 m med ett exklusivt pooltak Nova Comfort från Gullberg & Jansson som uppfyller lagstadgade kravet med barnsäkerhet men även håller löv och smuts borta. När vädret är mindre gynnsamt badar du med taket på och när solen tittar fram skjuter du bort taket. En perfekt pool som uppfyller krav och du kan känna dig trygg.

Ett hem som har renoverats de senaste åren och som har ett modernt och fräscht kök med köksö och frihängande fläkt. En perfekt plats att låta dina gäster hänga när du lagar lite god mat eller varför låt inte barnen sätta sig ned och göra sina läxor. Sovrummen är fördelade med två i den befintliga delen och två i den nya tillbyggnaden. Perfekt när barnen växer.

Garaget är inbyggt med fastigheten och du kan komma direkt in i garaget från huvudbyggnaden. Investerar du i elektrisk port så slipper du gå ut!

Din absoluta favoritplats kommer att bli husets uterum. Ett jättemysigt rum med gott om plats. Här kan du njuta i många timmar och utanför finns ett nylagt trädäck och några trappor upp har du hemmets egna pool med trädäck runt om. Här kan ni njuta i timmar. Tänk att ta ett eget morgondopp eller när du kommer hem från jobb.

Huset ligger perfekt längst in på gatan och på en höjd med närhet till dagis och skola. Ett hem för dig som vill kunna komma hem och bara njuta och kanske ta dig ett dopp. Dessutom är huset förbesiktigat med vår tjänst SMH Tryggmärkt vilket gör att du vet vad du köper och dessutom får du en vitvaruförsäkring som köpare.

Välkommen till ditt nya hem.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Susanne Durgaram

Svenska Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Susanne Durgaram, Svenska Mäklarhuset Landskrona
070-5253838

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.