Grankottegränd 10

Hässelby Villastad, Stockholm Se på karta

5 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
395 m²

Nu finns möjlighet att flytta in i nybyggd villa i hjärtat av gamla Hässelby villastad nära platsen för gamla tågstationen. Granne med den nationalromantiska "Östbergska villan" ligger fastigheterna, Luktviolen 6 och 7, med adress Grankottegränd 6 och 10 på svag södersluttning, vardera om ca 400 m². Tomterna är belägna nära Hässelby Villastads skola, Åkermyntans Centrum, Riddersvik och Görvälns naturreservat med fina strövområden intill Mälaren som också bjuder på fina badplatser och flera båtklubbar.

Tomterna kommer att bebyggas av HUSAB Bostad AB med ett nyckelfärdigt, frilliggande hus i 2 plan om ca. 138 m² i boarea, en uteplats om 17,5 m² och ett kallförråd om 5 m² med belysning.

Husets entréplan har ett välutrustat kök med vardagsrum i nära förbindelse via skjutdörrar, ett sovrum, badrum och tvättstuga. Husets övre plan har fyra sovrum samlade samt badrum med klädvård och ett förråd/klädkammare. En energieffektiv frånluftsvärmepump värmer upp det vattenburna värmesystemet med skön vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer (element) på övre plan.

På golven ligger mattlackad 3-stavs ekparkett. Hall och våtrum har kakel och klinkers. Väggar och tak är vitmålade. Våtrum är utrustade med LED-spotlights.
I priserna för paketeten ingår tomt och hus vilket innebär att ni flyttar in i ett helt klart nyckelfärdigt och välutrustat hus. Det enda som tillkommer är möjliga tillval, utöver den höga grundstandarden, och eventuell finplanering av tomt.

För ritningar se under "Dokument"

Köp av tomt och avtal om entreprenad tecknas med Husab Bostad AB. Husentreprenaden har vanliga garantiåtaganden enligt Allmänna bestämmelser 18 och konsumenttjänstlagen. Mäklarens försäkring omfattar tomtavtalet.

Fastigheten med nybyggt och färdigställt bostadshus kommer enligt skatteverkets gällande bestämmelser att vara helt befriat från kommunal fastighetsavgift ( Maxavgiften för inkomstår 2019 är 8 049 kr/år ) de första 15 åren.

Välkomna att själva åka förbi och titta på tomten!
Kontakta mig på tel. 0707328200 eller mail: bo.johans[email protected] för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby