Mistelvägen 8

Hässleholm, Hässleholms kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
843 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Energiklass
C
Driftkostnad
40 576 kr/år

Nu kan vi på Svensk Fastighetsförmedling presentera denna trevliga enplansvilla på Mistelvägen 8. Denna nyrenoverade villan är den perfekta kombinationen av modern elegans och bekvämlighet. Med en insynsskyddad trädgård och närheten till skolor, matbutiker och centrum får du en harmonisk livsstil.
Stig in i detta fantastiska hem och låt dig förföras av den omsorgsfulla renoveringen. Varje detalj har noggrant utformats för att skapa en atmosfär av stil och komfort. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och inbjuder till social samvaro, samtidigt som de fyra generösa sovrummen ger tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas.

Här kan du njuta av lugnet och avskildheten, med gott om plats för barnens lek och familjens gemensamma aktiviteter. Skapa minnesvärda stunder i det inglasade uterummet eller koppla av på den rymliga altanen medan du njuter av den grönskande omgivningen.
Läget är perfekt, med närhet till skolor, matbutiker och centrum får du en smidig och bekväm vardag. Inga fler stressiga resor för att handla eller hämta barnen – allt finns inom räckhåll.

Detta är chansen du har väntat på! Mistelvägen 8 erbjuder det perfekta hemmet för dig och din familj.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Alexander Sjödin

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Alexander Sjödin, Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm