Reulseröd 11

Hedekas, Munkedals kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Tomtarea
3,5 ha
Driftkostnad
38 250 kr/år

På Reulseröd 11 presenteras en lugnt och lantligt belägen hästgård med paddock samt stall med sex boxar. Här bor ni i en rymlig villa med stora sociala ytor och exteriört väntar exempelvis inglasat uterum, grillstuga samt altan. Till centrala Hedekas tar det ca 10 minuter med bil, som erbjuder affär. restaurang och skola (F-6).

Fastigheten är perfekt för er som har drömmar om djurhållning. På tomten finns ett stall med sex boxar, en paddock samt flera fristående byggnader, vilka exempelvis kan nyttjas till förvaring och som ekonomibyggnader. Möjlighet ges att hyra ut boxar – eller varför inte starta en liten ridskola? Tomtens möjligheter är oändliga då det finns stora odlingsmöjligheter, redan i dag finner vi hallon, amerikanska blåbär, jordgubbar, björnbär samt olika fruktträd.

Ert nya hem är beläget långt in på återvändsgata, omgiven av lummig skog och vidsträckta fält – en utmärkt plats för er som önskar en fridfull vardag. Bilen parkeras i garaget, som är integrerat i boningshuset och erbjuder en praktisk entré in till källarvåningen. Källaren har därutöver en groventré. Villans huvudentré nås istället via en klassisk veranda. Bakom ytterdörren väntar en möblerbar hall.

På entréplanet erbjuds rymliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl och frys samt diskmaskin.

Vardagsrummet är rejält tilltaget i storlek och kan möbleras med såväl salongsbord och vitrinskåp som sektionssoffa, läsfåtöljer och bokhyllor. Oavsett tillställning ackompanjeras ni av det gemytliga sprakandet från braskaminen. De sociala ytorna kompletteras med ett allrum i källaren.

Från vardagsrummet nås ett uterum med vackra vyer över de intilliggande fälten. För att sudda ut gränsen mellan inne och ute kan ni enkelt skjuta upp glasdörrarna. Uterummet vetter mot altanen, som samspelar med den angränsande berghällen. På tomten finns dessutom grillstugan, hönsbyggnad och hundgård.

Vidare interiört väntar tre sovrum. Det på entréplanet har flera garderober. Sovrummet på övervåningen har alkover, vilka exempelvis kan inredas som walk-in-closet och skrivbordshörna. I källaren ligger det tredje sovrummet men också möjlighet till ett kontorsutrymme, uppvärmningen här nere genereras av en luftvärmepump från 2019.

Badrummet är placerat på entréplanet och är utrustat med wc, dusch samt stor kommod. Tvättbestyren sköts i en rymlig tvättstuga med en tvätt/torkmaskin från 2022, försedd med rejäla arbetsytor och flera garderober samt angränsande förråd till förvaring.

Anmäl ert intresse för en privat visning till mäklare Peter Cederbjer 0762-130 754 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754