Fältvägen 35

Hedemora, Hedemora kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Biarea
177 m²
Tomtarea
861 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
16 444 kr/år

Varmt välkommen hem till Fältvägen 35! Letar du efter något att renovera från start och sätta din egen prägel på? Här har nuvarande ägare redan förberett för att sätta igång renoveringen! Här är köket utrivet och lika så golv på entréplan samt förberett för att sätta igång med målning/tapetsering på väggarna. Här bor du med hörntomt och en mycket välplanerad, social och öppen planlösning! Här har du även väldigt bra solläge, här kan du bygga en stor altan på husets baksida för att utnyttja solens alla timmar och sen vidare runt hörnet för att inte gå miste om kvällssolen!

På entréplan har man hall, vardagsrum med bra storlek och stora fönsterpartier som ger så fint ljusinsläpp och utgång till baksidan, köksdel där man kan öppna upp till vardagsrummet om man önskar, även här altandörr ut till baksidan. Det finns totalt fyra sovrum på entréplan och ett badrum.
Källarplan har gillestuga med eldstad ( aldrig använd. ) samt ett extra rum kanske som gästrum eller extra sovrum. Renoverad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en renoverad toalett. Det finns även pannrum med värmepump luft/vatten och bra förvaringsmöjligheter samt utgång till ett stort garage med smörjgrop.

Här bor du med väldigt centralt läge in till stan, kort promenadavstånd till förskolan Regnbågen och tunet, nära till Munkbosjön samt Stadsberget.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

/ Hannah Esgård
Reg. Fastighetsmäklare
076-8512220

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Kontakta mäklaren

Hannah Esgård

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Mäklare Hannah Esgård, Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.