Tågarpsvägen 242

Helsingborgs kommun Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
3 167 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
28 777 kr/år

Nu har vi glädjen att få presentera denna bostadsdröm. I fin lantlig miljö men ändå med närhet till skola finner ni denna underbara fastighet omgiven av åkermark. Ett gediget hus från som under årens lopp renoverats. Huset har en välkomnande och härlig känsla med fantastisk karaktär. Här bor ni med stora ytor och fantastisk utemiljö med stora gräsytor. Lägg därtill en stor ekonomibyggnad och ett dubbelgarage. På den stora tomten finns gott om utrymme för lek och spring samt att här erbjuds flera trivsamma oaser.

Sommaren spenderas med fördel på uteplatsen som utan problem ger plats för stort matbord, loungegrupp och grillplats. Detta är den perfekta platsen att samla vänner och familj en vacker sommardag och bjuda in till fest och avnjuta en god middag i goda vänners lag. Att det dessutom finns en inomhus i anslutning till uteplatsen gör det ännu mer trivsamt. Trädgården är vältilltagen och en vacker flaggstång pryder gräsmattan tillsammans med vackra gedigna träd och grönskande rabatter med flertalet blommor vilka fint smyckar trädgården.

När ni tar steget in i huset möts vi av en ljus hall vilken tar er vidare till de två fina sovrummen samt det rummet som idag nyttjas som ett arbetsrum. Vacker kamin och fina takbjälkar skapar detta drömlika boende med utrymme att skapa er egna prägel efter önskan och behov. Vidare finner vi ett modernt stort helkaklat badrum, rymligt kök och bostaden har flera platser med bra utrymme till förvaring. Från köket når ni den härliga matplatsen och genom vackra smidesgrindar kliver ni in i vardagsrummet vilka båda är rymliga och ljuse. Från vardagsrummet når ni poolrummet. I poolrummet finns dessutom förberett för ett badrum om man önskar inreda detta.

Bilen parkerar ni bekvämt i garaget/logen eller på den stora gårdsplanen. Varmt välkomna hem, denna chansen får ni inte lov att missa!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Linda Gasslander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Linda Gasslander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704331670

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.