Lertäktsvägen 9

Hemlingby, Gävle kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
178 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
1 235 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
54 616 kr/år

Välkommen till en enastående arkitektritad villa i kontinental stil belägen i Hemlingby. Villan omfattar 5 rum i 3 etagé och erbjuder tex 2 stora sällskapsrum, 3 sovrum, flertal badrum, kök i öppen planlösning samt Spa med bad för 6 personer, dubbeldusch och bastu med panoramafönster. Och dubbelgarage i villan.

På senare år har villan genomgått en omfattande ombyggnad och tillbyggnad utförd i högsta hantverksstandard. Villan kännetecknas av en väl sammanhållen stil med en kombination av vitmålade väggar, grå klinker och ljusa parkettgolv. Tillsammans med generösa fönsterpartier, spännande rumsdisposition och öppna ytor ger villan ett modernt intryck. Missa inte den insynsskyddade utemiljön med utespa, pergola & terrasser.

Totalt omfattar villan över 300 kvm fördelat på 178 kvm boarea plus 128 kvm biarea inklusive generöst dubbelgarage med klinkergolv och motordrivna rullportar samt nyrenoverat källarplan. För bästa kombination av värmekomfort och driftsekonomi har fjärrvärme & vattenburen golvvärme plus FTX med värmeåtervinning installerats i samband med ombyggnaden.

Ett tips för att lära känna villans ytor och rumsdisposition bättre - ta en titt på virtuell visning med 5 panoramavyer - och passa på att använda provmöbleringsverktyget.

I härliga Hemlingby är det nära till vardagsinköp, shopping och service. Centrum inom räckhåll och Hemlingby handelsområde alldeles i närheten. Gym 1 kvarter bort. Bra läge för resor och pendling med cirka 5 minuter till E4 med bil och 10 minuter på cykel till tågstationen. Naturområden för rekreation och löpning;skidspår och utförsåkning i Hemlingbybacken, endast några hundra meter från villan.

Visningar 23 & 24 oktober - vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning !

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Västerås

Kontakta mäklaren

Mikael K. Andersson

Mäklarhuset Västerås
Mäklare Mikael K. Andersson, Mäklarhuset Västerås
0730783028
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas