Duvhökgränd 20

Hertsön, Luleå Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
676 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
36 924 kr/år

Duvhökgränd 20 är trivsamt och fördelaktigt belägen på lugn gata, tomten är 676 kvm stor och friköpt. Villan är cirka 131 kvm boarea och 30 kvm biarea, allt i ett plan med grundläggning i form av betongplatta på mark. Villan är välunderhållen och har renoverats löpande genom åren, fönstren är bytta till nya 3-glas, ny stående träfasad och underspikning med infälld belysning, nytt staket och tillbyggt uterum. Interiört är planlösningen öppen och social, i villans mitt är kök med köksö, vardagsrum och matplats belägna i anslutning till varandra. Längre in finns den privata delen med tre separata sovrum, klädkammare, gästtoalett och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet finns att skapa ett-två sovrum till. Ljusa och fräscha ytskikt på väggar, kök i mörkgrå nyans med köksö och snygga bänkskivor i grå nyans. I vardagsrummet finns mysig braskamin och utgång till altan på baksidan av villan. Vidbyggt enkelgarage med separat förrådsdel samt ny fristående friggebod.

Här bor du med cirka 10 minuters bilfärd till Luleås stadskärna, Hertsön erbjuder en naturnära och rogivande miljö med något för alla åldrar. Här finns förskola, skola, Ridklubb och Hertsö idrottplats med flertalet fotbollsplaner som under vintern görs om till hockeyrink. I området finns även livsmedelsaffär, restauranger, fritidsgård, badhus och omtyckta Hertsö Mijögård. Området är omringat av natur och på andra sidan Hertsövägen finns Hertsöträsk för utflykter och fiske.

Villan är besiktigad av Anticimex inför försäljningen och säljs som Länsdeklarerad vilket innebär att säljaren försäkrar villan mot dolda fel via Länsförsäkringar. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.