Nyponstigen 1

Hertsön, Luleå kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
496 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
33 562 kr/år

- Rymlig och ljus familjevilla i anslutning till grönområde framför fastigheten
- Två renoverade badrum
- Friköpt hörntomt med insynsskyddat läge
- Fjärrvärme & fiber
- Barnvänligt och populärt område

Med ett trevligt solläge på Nyponstigen väntar detta smakfulla parhus på ny ägare. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast 5 km från Luleå centrum och 500 meter från Hertsö centrum. På entréplan finns en hall med smart förvaring, ett inbjudande kök med utgång till rejäl balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Det finns utrymme för en rejäl matplats med bord och stolar för många middagsgäster. Vardagsrummet är lagom i storlek, det finns ett sovrum, nyrenoverat badrum med snygg våtrumsmatta samt en tvättstuga. På nedre plan finns det ett stort allrum med braskamin som sätter guldkant på tillvaron (kan delas av för att få ytterligare ett sovrum), två generösa sovrum samt ett stilfullt helkaklat badrum med både badkar och dusch. Det finns även förråd samt en mat-/ vinkällare!

Friköpt tomt om 496 kvm med fin gräsmatta, insynsskyddade häck och trivsamma uteplatser med sol hela dagen! Det finns även ett vidbyggt varmgarage med varmförråd och hobbyrum! Uppvärmning sker genom fjärrvärme och fiber via Lunet finns anslutet.

På Hertsön finns för- och grundskolor, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Hertsöträsket ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.