Sperlingevägen 15

Hittarp, Helsingborgs kommun Se på karta

9 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
175 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
736 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
53 757 kr/år

Med ett mycket lugnt läge där skogen och havet står för den närmsta naturen ligger denna trevliga1½-plansvilla med källare.

Här finns en underbar utemiljö med stor altan och en väl uppväxt trädgård med västerläge. Bottenvåningen har en flexibel planlösning som idag består av vardagsrum som ligger öppet mot matplats och kök, bibliotek, sovrum, wc och grovkök. Ovanvåningen erbjuder två mycket rymliga sovrum, duschrum och klädkammare. Källaren har tvättstuga, allrum och flertalet förråd.

Hittarp – längs Öresunds strandkant

Villorna är i huvudsak belägna på landborgssluttningen ner mot sundet. Förutom flertalet fina badplatser finns här både barr- och lövskog att springa och promenera i. I närområdet finns två bra skolor, F-9, och ett flertal förskolor. Det finns gott om cykelbanor och lekplatser. Ett rikt utbud av idrottsaktiviteter för både barn och vuxna såsom fotboll, gymnastik, ridning, windsurfing och gym. Vidare finns vårdcentral med BVC, bibliotek, matbutik och pizzeria. Hittarp är beläget sju kilometer från Helsingborgs centrum med goda bussförbindelser både norr och söder ut. Med bil kommer du snabbt ut på motorvägen med 30 minuter till Ängelholms flygplats och drygt en timme till Köpenhamn.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Catharina Olsheden

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Catharina Olsheden, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-48 16 16