Hjälmarbadsvägen 14

Hjälmarbaden, Örebro kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
1511 m²
Byggår
2021
Antal besök
7 728
Dagar på Hemnet
28

Med ett fantastiskt rogivande och Hjälmarnära läge ska nu ett modernt ladhus med mycket personlighet och pondus uppföras endast 10 minuter från Örebro city! Här kommer ni kunna njuta av villalivet i fridfulla omgivningar i ett helt nybyggt hem som genomsyras av påkostade, välvalda och stilfulla materialval.

Husets planlösning är välplanerad och har allt man kan önska sig med ett entréplan med trivsamma sällskapsytor där en fantastisk känsla av rymd infinner sig i och med ryggåstaket och de stora fönsterpartierna i vardagsrumsdelen. Öppna och sociala ytor mot det moderna köket och full maskinell komfort. På entréplanet kommer även ett sovrum med både egen klädkammare och lyxigt helkaklat badrum att uppföras. Dessutom kommer ni kunna nyttja ett praktiskt klädvårdsrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-wc!

Husets övervåning kommer att förses med ytterligare tre bra sovrum och ännu ett stort badrum med dusch.

Hela huset kommer förses med genomgående stilfulla och välvalda materialval så som plankgolv i ek, smakfull köksinredning från Vedum, hög standard på maskinell komfort samt helkaklade moderna badrum.

Med utgång fram vardagsrummet kommer ni kunna njuta av en altan under tak. Intill huset kommer ett fristående garage med både carportdel och förråd att uppföras.

Området kring Hjälmarbaden är mycket trivsamt och familjevänligt. Här har ni gångavstånd till både populär badplats och småbåtshamn.

Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57