Humlegatan 22

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
322 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Energiklass
E

Välkomna till ett av centrala Höganäs absolut trevligaste läge!
På infarten mot Höganäs centrum passeras anrika Hultabo, ett mycket populärt bostadsområde med både förskola, fria ytor och Höganäs kulturutbud runt knuten. Bostaden innefattar entréplan med rymligt kök och trevlig matplats, tv-rum/allrum samt sovrum och badrum. På övre plan har man 2 fina sovrum och plats för gemensamt tv-häng . På gårdsplan finns en charmig länga med förråd/pannrum och tvättstuga och ett äldre uterum för midsommarfirande och ljumma sommarkvällar. Trädgården är sådär lagom och behändig med härlig uteplats i sol från eftermiddag till sen kväll. Ett trevligt boende i en mycket charmig del av staden, eller varför inte ett härligt weekendhus!

Från Hultabo når man hela Höganäs kulturutbud på enbart en kort promenad. I området ligger Salt Hallarna med Höganäs Bryggeri och Garage Mat och Bar. Via en kort promenad når man antingen Höganäs Outlet område eller Höganäs centrum med Köpmansgatans handelsstråk, hamnen, restauranger och Kvickbadet. Önskar man ta sig mot Helsingborg alt Malmö och Köpenhamn/Kastrup så finns fina bussförbindelser med täta avgångar ett stenkast bort.

Bli en stark köpare/intressantare spekulant!
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Conny Holst

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Conny Holst, Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
+46702350116