Kullagatan 91

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
648 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
22 075 kr/år

På en vacker gammal tomt i Höganäs har vi nu nöjet att presentera ett charmigt och stilrent hus signerat 1909. Ytterst väldisponerade 106 kvadratmeter fördelade på 1 ½ plan med vinkel. Redan när ni parkerat bilen utanför huset och ni stiger in i den trevliga trädgården, kommer ni att förstå att detta är ett hus fyllt av kärlek. Här bor ni i en välskött och totalrenoverad fastighet med trevliga grannar. Villan har ett ypperligt läge i Höganäs och är omgiven av vacker natur och charmiga villor i kvarteret. Kommunikationerna är goda.

Huset rymmer ett stort vardagsrum, ett rymligt och trevligt kök, 2 sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Det finns en mysiga uteplatser att sällskapa lite överallt - varför inte krypa ner i en soffan i uterummet direkt utanför huset? Eller så kan ni duka upp med långbord i trädgården och avnjuta den goda middagen med underbart sällskap.

Det erbjuds rejält tilltagna ytor på båda våningsplanen som ger utrymme för hela familjen.

I attraktiva och växande Höganäs bor ni i lugna och barnvänliga omgivningar med ett stenkast till hav och salta bad - så varför inte rulla ner med cykeln till populära Kvickbadet eller Örestrand på några minuter? Eller varför inte käka på populära Garage eller Magasin 36? I Höganäs centrum finns bl a apotek, livsmedelsaffär, systembolag och butiker. I närheten från bostaden finner ni bland annat - vårdcentral, pizzerior, förskola och skola. Närhet till Kullaberg och Holy Smoke. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till 111:an eller 112:an för er som tar bilen.

Välkomna hem!
Anmäl er på visning redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Huset är "förbesiktigad" och det finns därför ett besiktningsprotokoll att tillgå hos mäklaren.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736