Tjörrödsgatan 5

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
617 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1914
Driftkostnad
35 255 kr/år

På den lugnt trafikerade Tjörrödsgatan i Höganäs finner vi en pärla med potential från år 1914. Klassiskt Höganäshus med brygghus. Allt med charmig tegelfasad med vackra detaljer. Interiören är från 70-talet men med spegeldörrar och synliga takbjälkar. Den grönskande trädgården ramar vackert in huset. Margeretebergs strand ligger bara en knapp kilometer bort. Mörka kvällar anas blinket från Kullens fyr i fjärran. Detta boende passar många olika familjekonstellationer där såväl barnfamiljen som semesterfiraren känner sig hemma!

Boendet är på totalt 114 kvm fördelat på 5 rum varav 2-3 sovrum. Ovanvåningen är inrett som en separat lägenhet med eget kök och bad med möjlighet till uthyrning, som kontor eller egen bostad för tonåringen. Interiört håller huset genomgående en välskött standard från 70-talet vilket skapar förutsättningar för dig som ny ägare att renovera och prägla huset efter eget tycke och smak. I trädgården finns även ett äldre uterum med soligt västerläge.

Fastigheten ligger bra beläget med gångavstånd till centrala Höganäs, naturområdet Ärtan och Bönan samt cykelavstånd till Höganäs City Beach och Margeretebergs strand och hundbad.

Fastigheten är Kulturhistoriskt värdefull enligt PBL 8. Kap. 17§ varsamhetsaspekten ska särskilt uppmärksammas.

Varmt välkomna med er visningsanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Émile Antier Bandstein

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höganäs

Kontakta mäklaren

Émile Antier Bandstein

Fastighetsbyrån Höganäs
Mäklare Émile Antier Bandstein, Fastighetsbyrån Höganäs
0707-69 72 19
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas