Södergatan 9

Högsäter, Färgelanda kommun Se på karta

925 000 kr

1 400 000 kr -34 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 510 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
31 875 kr/år

Visning 2022-10-08 klockan 12:00 -12:45
Var vänlig gå in på mäklarens hemsida för bokning!

Här presenteras ett renoverat och smakfullt hus på Södergatan 9 i Högsäter.

Välkommen in till ett rymligt och fantastiskt trevligt boende med moderna materialval. Här erbjuds genomgående nya ytskikt i husets alla rum samt badrum och tvättstuga. På entréplan välkomnas vi av en ljus och rymlig hall med toalett, hallen leder vidare in till det stora vardagsrummet. Vardagsrummet lämnar gott om yta för hela familjen att samlas och umgås.
Vidare in i det ljusa, fräscha köket har det gjorts smakfulla materialval och här finns gott om plats för förvaring och rum för trevliga middagar. Golvvärme finns så klart på hela entréplanet.

En trappa upp presenteras tre rymliga sovrum samt en klädkammare. Här finns även ett helkaklat badrum samt utgång till en trevlig balkong som bidrar med gott om ljusinsläpp. I bostadens nedre plan finns ytterligare ett stort rum, förråd, nyrenoverad tvättstuga samt garage.
Husets altan vetter mot baksidan av huset vilket leder vidare till en lättskött trädgård med stor grönyta runtom.

I huset återstår det att installera efter egen smak och tycke värmekälla, maskinpark i tvättstuga och kök samt möbler på gästtoalett m.m.

Inom promenad avstånd nås Högsäters centrum där det längst med ”butiksgatan” finns bland annat mataffär, flera butiker av olika slag och bensinstation och välrenommerad bygghandel. På gatorna något västöver finns även grundskola F-6, förskola och äldreboende intill lugna och naturnära bostadsområden. I utkanten av Högsäter tätort ligger Genevi idrottsplats med bland annat fotbollsplaner, tennis- och boulebanor som omringas av vackra naturområden med gamla Lelångebanan och Valboån.

Strax utanför Högsäter finns också populära Ragneruds camping, vid Kroppefjälls västra sida.

Det finns goda förbindelser med kollektivtrafik till och från Högsäter tätort med endast 10 minuters resa till centralorten Färgelanda. Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla nås via väg 172/173. Öster ut finns Mellerud och norr om Högsäter finns Bengtsfors och Dals-Ed.

Välkomna att kontakta mäklaren för en privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.