Ekeslunda 163

Hökerum, Ulricehamn Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 843 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961

Välkomna till Hökerum! På en höjd vid kanten av sjön Tolken mellan Borås och Ulricehamn finns nu denna otroligt fina fastighet till förmedling.

Huset är mycket funktionellt, en idyll för den lilla familjen som erbjuder flera mycket lättmöblerade rum och fantastiska omgivningar i skön natur. Utsikten går inte att missa då tomten slutar vid höjden och ger en spektakulär utsikt över sjön Tolken. Föra att förstärka upplevelsen och njuta lite extra har man valt att bygga ett uterum på den södersida som vetter just ut mot sjön.

Tomten består i huvudsak av en gräsbevuxen trädgård med lättskött växtlighet i bärbuskar, buskar och träd. Allt omgärdas av staket, men man har valt att inte stänga ute naturen och använt nätstaket. Detta ger ett intryck av att tomten flyter ihop med den omgärdande skogen som inte är för tät. Grannskapet består av andra åretruntbostäder vilket gör att känslan är avskild men inte isolerad.

Till fastigheten hör också en gäststuga som är vinterbonad, även denna har utrustas med en mindre altan där de vackra omgivningarna är det enda man ser. Vidare finns en länga vid tomtens infast med stor carport med plats för två bilar, ett kallgarage för en bil samt förrådsutrymme.

Mycket kärlek har getts denna fastighet, du bör inte missa en visning av detta fantastiska läge!

Varmt välkomna att boka in er på visning! P g a rådande situation ber vi er kontakta ansvarig mäklare direkt för bokning.

Läs mer hos mäklaren
H mäklare AB