Nyproduktion

Jonstorpsvägen 3

Hökerum, Ulricehamn Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114,8 m²
Biarea
9,3 m²
Tomtarea
769 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Nyproduktion

På en lugn och barnvänlig gata i utkanten av Hökerums samhälle är det dags för byggnation av ytterligare ett enplanshus. På Jonstorpsvägen 1 och 5 finner ni två hus i samma modell som redan är uppförda och sålda. Byggherren har gedigen erfarenhet av byggnation och nöjer sig inte med att bygga villor i standardutförande utan har tagit upp gammal byggnadskultur i form av snickarglädje och vackra dekorpartier på villornas fasader. Detta hus kommer ha monterade solceller och på så sätt vara självgenererande med el och dessutom en vacker kakelugn, ursprungligen från 1800-talet, installerad och klar för eldning i vardagsrummet. Här kommer ny teknologi samsas med gammaldags vetenskap.

Bostadsytan kommer vara 114,8 kvm och vara väldisponerad på totalt fyra sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppet till nock. Carport med plats för en bil och goda förrådsmöjligheter i förråd och på vind. Se bilagan "Byggbeskrivning" för fullständig specifikation. Byggnationen kommer starta under mars och preliminärt stå färdigt för inflyttning under höst 2021. För er som vill sätta er egen prägel på boendet finns möjligheter att i samråd med byggherren diskutera materialval och eventuella tillval. Huset säljs med grovplanerad tomt och köparen planerar denna efter egna önskemål.

Följ med i byggnationen på instagramkontot: hakansonbygg
Mer information finns även på byggherrens hemsida: www.hakanson.se

Hökerum ligger geografiskt bra och du kommer snabbt med motorvägen till Ulricehamn och andra närliggande städer som Borås, Göteborg och Jönköping . Samhället erbjuder förskola och grundskola upp till årskurs sex. Här har man närhet till natur och fina bad- och fiskemöjligheter i sjön Mogden.

Visst låter det intressant? Kontakta Josefine för att anmäla ditt intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn