Kommande

Ramels väg 15

Hököpinge, Vellinge kommun Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
715 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
30 456 kr/år
Kommande

Den fina ljusgråa familjevillan på Ramels Väg 15 kommer snart ut Till salu!

När man kör in på Ramels Väg i Hököpinge slås man av det härliga läget med de åtta husen som ligger som i en fyrkant där de flesta husen vetter ut mot de närliggande åkrarna med en vidunderlig utsikt. I mitten finns en stor grön yta med en lekpark för de mindre barnen och bra planerade gästparkeringar som omgärdar gräsmattan utan att det känns som parkeringar.

Huset på nummer 15 är ett Eksjöhus och byggdes 2008 av de nuvarande ägarna. I hallen möts man av en ektrappa som leder en upp till det övre våningsplanet. Trappan är placerad i mitten av det öppna nedre planet med kök, matplats och vardagsrum som ligger runt om. Här hittar vi också husets ena sovrum som ligger bredvid det stora härliga kaklade badrummet. Från vardagsrummet tar vi oss ut till huset stora uterum som både rymmer matbord och loungedel och som vetter mot trädgården.Här hänger man gärna på sommarkvällarna och blir det för varmt så skjuter man upp det stora fönsterpartierna ut mot den härliga gräsmattan där man kan njuta av solen under hela dagen och kvällen.

På det övre planet ligger ytterligare två sovrum och ett stort allrum som idag används till spel och lek. Från övervåningen har man en fantastisk utsikt och man dröjer sig gärna kvar vid fönstret och njuter av den. Här ligger också husets andra badrum.

Vad mer kan man önska sig än detta välplanerade och mysiga hus som går i vitt, , grått, svart och trä med en stor och härlig trädgård, vidunderlig utsikt på ett lantligt läge inte långt från Vellinges centrala deler, närheten till Näsets stränder och Malmös puls.

Välkomna att anmäla ert intresse så kontaktar jag er när det blir dags för visning!
Mer info och fler bilder utlovas inom kort.

Vi ses! / Ulrika

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höllviken

Kontakta mäklaren

Ulrika Herrlin

Fastighetsbyrån Höllviken
Mäklare Ulrika Herrlin, Fastighetsbyrån Höllviken
070 991 87 88

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas