Anders Olsvägen 18D

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

13 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
39 200 kr/år

Med en frodig inramning av resliga tallar sträcker Villa Björk ut sig. En modern enplansvilla, färdigställd 2017, med fasad av puts och träpanel som smälter vacker in i det gröna. Läget på den lummiga villagatan är fridfullt och sträcker sig mot både Öresund i norr och Östersjön i söder. Här har du lyxen att kunna cykla eller promenera både till sandstrand och Höllvikens centrum.

Villan har en fin yta om ca 167 kvm med fem rum och kök som är ypperligt fördelade i privata och sociala avdelningar. Utöver en genomgående stilsäkerhet kännetecknas villan av ett storslaget ljusinsläpp, luftig volym, mäktig takhöjd, spännande fönstersättningar och påkostade material. De sociala ytorna som innefattar sällskapsrum, matplats, allrum och kök är förenade i öppen planlösning med direktkontakt med trädgården i väster och söder genom stora fönsterpartier och vikbara glasdörrar. En dröm för den sociala familjen. Köket uppskattas av matlagningsälskare på grund av det sociala utformandet, kontakten med trädgården, de generösa arbetsytorna, förvaringsplatsen och genomgående hög standard på utrustningen. Lika idealiskt är de tre sovrummen fördelade. Master bedroom med badrum en suite och walk in closet är lite privat placerat bakom sällskapsrummet medan de två andra sovrummen ligger bredvid varandra i den andra delen intill allrummet. I denna del finns även ett badrum och gäst-wc. Samtliga sovrum ligger i svalt läge mot norr och öster. Huset stoltserar även med högtalarsystem från Sonos, dimbar belysning i alla rum, vattenburen värme på alla golv och solfilm på fönsterna mot söder och väster.

Den välplanerade tomten som omger villan är på 1 000 kvm har en insynsskyddad inramning av häckar, öppna gräsytor, fruktträd, trädgårdsland och flera uteplatser i både sol, skugga och lä. Tomten täcker ytor i öster, väster och söder. Utanför köket i väster finns en öppen och solig glänta utan träd som skuggar, vilket är unikt för området. På infarten kan hela sju bilar parkeras. Välkommen till ett helt inflyttningsbar villa på ett fantastiskt läge i Höllviken.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Thierry Asso

Bjurfors Malmö City
Mäklare Thierry Asso, Bjurfors Malmö City
0708993337