Bryggvägen 4

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

7 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
326 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
31 066 kr/år

MODERNT OCH ATTRAKTIVT TOWNHOUSE

Äntligen kan vi presentera Bryggvägen 4 och detta perfekta hus på hörntomt i två hela plan på inbäddat lummigt läge mitt i centrala Höllviken. Ljus ljus ljus, stora olika unika fönsterpartier i olika vädersträck ger oss ett magiskt ljusinsläpp. Känslan är modern, internationell och kaxig. Definitivt något utöver det vanliga.

Öppna sociala ytor på bottenplan perfekt anpassat för umgänge och trevligheter med direkt access ut till uteplats och mysig trädgård.
Trädgården är den överlägset största för dessa hus men precis lagom för den moderna familjen, den ensamstående, för paret, för de som vill "downsiza". Lättskött med gräsmatta och stensättning och insynskyddad i bästa sydvästläge. Här finns ett praktiskt garage, ett rejält förråd och bra uppfart för tre bilar.

Ovanvåningen är generös minst sagt och modernt planerad med kombinerad tvättstuga och badrum. Stora generösa sovrum med gott om förvaring. Även här är ljusinsläppet påtagligt.

Här bor du med direkt tillgång till havet och vackra promenadstråk, restaurangliv och alla faciliteter du kan tänkas behöva. Dessutom är kommunikationen slående.

Helt enkelt en liten pärla i populära Höllviken, varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Lina Renwall

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Lina Renwall, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 85

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.