Gränsvägen 32b

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

11 725 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 077 m²
Byggår
2022

På vacker, uppvuxen tomt med riktigt bra läge har ni möjlighet att uppföra ert drömhus!

Villa Nolhaga från VårgårdaHus är minimalistiskt enkel, med utpräglad materialkänsla i skandinavisk design. Den indragna takfoten, fönstren och dörrarna utan foder och lister bidrar till husets speciella karaktär. I hallen möts man av en öppen och välkomnande känsla. I anslutning till hallen finns ett mindre badrum med dusch och till höger om hallen ligger de två mindre sovrummen. Här finns möjlighet att skapa barnrum, hemma-kontor eller plats för hobbyprojekt! Anpassa planlösningen efter era behov och önskemål.

I den ena änden av huset finns vuxendelen av huset och det större sovrummet har även en walk-in-closet. I det större badrummet finns möjlighet till både dusch och badkar. Ett mindre allrum finns i anslutning till sovrummen, vilket gör det enkelt att separera husets umgängesytor om man har gäster eller vill skärma av. Köket och umgängesytorna har vackert ryggåstak vilket ger luft och rymd till den öppna planlösningen. Härifrån kliver du rakt ut på din egna uteplats!

Givetvis kan ni anpassa planlösning för att passa just er, eller välja annat hus ur VårgårdaHus sortiment! Kontakta oss för offert och visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Peter Bergström

Bjurfors Höllviken
Mäklare Peter Bergström, Bjurfors Höllviken
0701-64 19 29