Räng Sandsvägen 42

Höllviken, Vellinge Karta & restider

8 950 000 kr
VillaVilla

Välkommen till vackra Rängsro Gård, ett livsstilsboende med modern och exklusiv touch, uppförd 2008. Gården ligger privat men är samtidigt mycket välkomnande. Samtliga val när man lät uppföra gården är gjorda med en estetisk blick vilket gör mycket för helheten och för trivsamheten i detta hem. Här har man lyckats med konststycket att kombinera det mjukt klassiska med det modernt lyxiga med fina övergångar där mörkt träslag möter ljusa väggar med spännande vinklar. Köket, hemmets hjärta, ligger i öppen vinkel mot vardagsrummet med lantligt och vackert kök från Noblessa. Bra ytor för den stora familjen men samtidigt mysigt och ombonat.

Den fina svarta spiraltrappan, placerad centralt i rummet, utgör ett eget konstverk som leder upp till ovanvåningen. De båda våningarna binds fint ihop i en svårslagen rymd med öppet upp i nock från vardagsrummet och synliga vackra bjälkar. Rängsro Gård bjuder på flera inbjudande rum för avkoppling efter en lång arbetsdag eller en dag ute hos hästarna. I dagsläget finns tre sovrum, ett på nedre plan och två på ovanvåningen med möjlighet till ett fjärde sovrum. På ovanvåningen finns en relaxavdelning med bastu i anslutning till badrummet som fulländar den exklusiva känslan.

Tomten om 2396 kvm har ett friliggande annex på 74 kvm uppfört i samma vackra stil som boningshuset. Här ryms lägenhet för uthyrning med goda hyresintäkter.

Bakom boningshuset och trädgården, med stor altan i söderläge, ligger ett fristående stall som också smälter fint ihop med övriga byggnader. Stallet rymmer tre boxplatser, uppvärmd sadelkammare och höloft. Precis utanför stallet finns en lugn och generöst tilltagen innergård samt hage. Drömmen för hästälskaren. Eller fina möjligheter för annan verksamhet. Till gården hör året runt hagar om 6000 kvm som arrenderas. Vid behov finns utöver detta sommarbete att tillgå om 20 000 kvm.

På Rängsro Gård lever man det fridfulla livet på landet med havet alldeles nära. Den vita Kämpingestranden nås på en kort cykeltur. Höllviken med dess utbud av affärer, restauranger och skolor finns liksom runt hörnet.

Väl mött!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
196 m²
Tomtarea
2 396 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
36 200 kr/år
Byggår
2008
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Räng Sandsvägen 42 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 950 000 kr
Driftkostnad
36 200 kr/år

Statistik

18 269
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 145 dagar sedan, den 30 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips