Räng Sandsvägen 42

Höllviken, Vellinge Boosta bostaden
Karta & restider

7 995 000 kr
VillaVilla

I populära Räng Sand har vi fått äran att förmedla ett hem utöver det vanliga. Rängsro Gård är ett gediget stenhus byggt 2008 i modern stil med exklusiv touch. Planlösningen är öppen med ett stort kök från Noblessa som för tankarna till ett lantligt Provence. Matplatsen rymmer många och bjuder in till långa middagar med spännande konversationer. Det är onekligen inbjudande att slå sig ned i loungen i vardagsrummets burspråk där ljusflödet är påtagligt. Master bedroom har en skön utsikt över den fint anlagda och lummiga trädgården.

En vacker svart spiraltrappa leder upp till villans mer privata del. Här ryms i dagsläget två sovrum och ett behagligt allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. På ovanvåningen finns också en relaxavdelning med bastu - vardagslyx efter en joggingtur längs den närliggande Kämpingestranden eller varför inte avrunda veckan med en after work ihop med några vänner där i bastun.

Till villan hör också ett friliggande annex på 74 m² som är uppfört i samma lantligt moderna stil som boningshuset. Här finns en lägenhet för uthyrning med goda hyresintäkter. Eller ett ypperligt utrymme för den som har egen verksamhet.

Tomten är på hela 2396 m² och rymmer en uppväxt och lummig trädgård med altan i söderläge samt en generöst tilltagen innergård med singel. Bakom boningshuset finns ett friliggande stall med tre boxplatser, uppvärmd sadelkammare och höloft. I anslutning till stallet finns en hage. För familjen med hästar som hobby är detta hem drömmen. Till gården hör också året runt hagar om 6000 m² som arrenderas. Vid behov finns utöver detta sommarbete att tillgå om 20 000 m².

Läget är både fridfullt och nära centrum med dess utbud av skolor, restauranger och affärsliv. Havet nås på en kort cykeltur. De lättsamma och njutbara dagarna blir många här. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
196 m²
Tomtarea
2 396 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
36 200 kr/år
Byggår
2008
Räkna på boendet
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Räng Sandsvägen 42 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 995 000 kr
Driftkostnad
36 200 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

9 255
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 33 dagar sedan, den 19 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips