Östergatan 14

Höör Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
182 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
1 310 m²
Byggår
1902
Driftkostnad
40 865 kr/år
Antal besök
13 701
Dagar på Hemnet
26

Villa Sacketorp på Östergatan 14 - uppfört av byggmästare A Z Åberg. Detta ockragula hus är ett hem att längta till!
En bostad där ni kan uppfylla Era inredningsdrömmar med stora möbler, kanske unika loppisfynd blandat med en modern stil. På kommande visningar kommer ni få all inspiration ni behöver!

Villan har varsamt tagits om hand av nuvarande ägare och här gläds man åt de vackra golven med fiskbensparkett tillsammans med karaktäristiska tapeter från bland annat William Morris. Ägaren har i stil och inredning lyssnat på huset och därmed skapat en alldeles ljuvlig interiör.
Bostadens totala, disponibla yta uppgår till ca 220 kvadratmeter, fördelat på två bostadsplan samt en fin källare. Högt i tak, pardörrar i Allmoge, gedigna golv samt tidstypiska detaljer, stora sällskapsrum, kök samt flera sovrum. Två badrum, ett på vardera plan. Ett hem där den stora familjen plats!
Vattenburen värme, med bergvärmepanna - optimalt för detta stora hus.

Exteriören är lika magnifik som interiören. Äppleträd samsas med plommonträd, stockrosorna växande vid fasaden och syrenbuskarna som insynsskyddar trädgården. Dessutom finns ett hönshus med hönsgård. Som sig bör finns så klart en flaggstång på tomten!

INGA FÖRHANDSVISNINGAR KOMMER ATT ERBJUDAS - Varmt välkomna att boka er till någon av de aviserade visningstiderna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Höör