Timjanvägen 9

Höörs kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 008 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
27 470 kr/år
Antal besök
5 577
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till denna fräscha och välplanerade femrumsvilla! Här kan du bland annat njuta av en nybyggd och underbar pool, perfekt för varma sommardagar. Villan har en modern planlösning med vuxenavdelning i ena änden av huset med egen dusch/wc. Ett inbjudande boende med generös takhöjd, bra planlösning, och fint ljusinsläpp. Dessutom är här behagliga färgval, contura kamin och enhetliga vitlaserade ekparkettgolv. Solceller finns för att hålla en bra driftsekonomi, samt ett mycket gott betyg i energideklarationen som visar på ett B.

Det första man möts av i huset är en trevlig och välplanerad hall. Det öppna och ljusa köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor med bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrum/matrum. Öppet, mysigt och charmigt vardagsrum och fyra sovrum.

På den praktiska tomten med sol större delen av dagen om 1008 kvadratmeter som ger stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och trevliga uteplats nås via vardagsrummet/matrummet genom pardörr, där du kommer ut på det Siooxbehandlade trädäcket med pool. På framsidan är det vacker stensättning som är praktisk. Tomten passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Kontakta mäklaren

Marcus Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
Mäklare Marcus Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
0704-55 47 77

Visningstider

  • 24
    okt
    Idag kl. 14:00–15:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.