Gästabudsvägen 6

Centrala Huddinge/Fullersta, Huddinge Se på karta

5 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
740 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
28 800 kr/år

På lugna och familjevänliga Gästabudsvägen hittar vi denna trevliga 1-plansvilla om totalt 107 kvm och garage anno 60-tal med fiskbensparkett och murad braskamin. Huset har genomgått renoveringar löpande under åren såsom tak, fönster (delvis) och installation av bergvärme. Här finns stor potential att sätta sin egen prägel på huset. Lugnt område med närhet till skog och natur samtidigt som du når centrum på 8 minuters cykelfärd.

Huset genomsyras av ett härligt ljusflöde genom generösa fönsterpartier i alla väderstreck. Idag med 3 väl tilltagna sovrum, ett ljust vardagsrum med originalparkett i fiskben och braskamin! Charmigt kök med möjlighet att öppna upp mot vardagsrum. Mellan kök och vardagsrum stoltserar den generösa matplatsen där hela familjen får plats att samlas. Njut av utsikten genom fönsterbeklädd vägg ut mot den grönskande trädgården. Härifrån kommer man ut till uteplatsen i härligt västerläge. I anslutning till entrén finns en gäst-wc samt tvättstuga. Längre in hittar vi ett generöst kaklat badrum med badkar. Möjlighet att inreda garage för ytterligare ca 54 kvm boyta.

I Fullersta bor du i trevligt grannskap med närhet till Huddinge C, förskola, grundskola och parker/naturområden. Huddinge C ligger endast 1,5 km bort och bjuder på ett brett urval av butiker, restauranger och service. Trevligt torg, ibland också med marknad. Härifrån går även pendeltåg som tar dig in till Stockholm på bara 16 min!

Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge