Huddunge kyrkväg 20

Huddungeby, Heby kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 468 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
33 200 kr/år

Varmt välkomna till Huddunge Kyrkväg 20, fastigheten som upplevs bäst på plats! Ni som söker livskvalitet och vill komma bort från storstaden under sommarens varma dagar kommer att trivas ypperligt bra.

Här bor ni i en lantlig miljö bland vackra grönskade åkrar och stora skogsområden precis in på husknuten endast 51 minuters bilfärd från Uppsalas, 31 minuter från Sala och 14 min från Heby.

Ta grusvägen upp till tomten och vyn kommer ta er med häpnad. På fastigheten finner ni en huvudbyggnad och för den händige motorfantasten finns ett garage på som enkelt kan användas som verkstad eller annan verksamhet. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra plats att bara slappa i en hängmatta och njuta av den svenska naturen.

Bostaden passar utmärkt som ett charmigt permanent boende – eller fritidsboende.

Här finner ni en väl omhändertagen huvudbyggnad som under senaste åren har genomgått stora renoveringar. Huset som mäter upp till 80 kvm fördelar sig fint på entréplan samt övre plan. Här finner ni ett genomgående fint ljusinsläpp, stora och lättmöblerade rum samt ett vackert trägolv som ger huset karaktär. Huset har ett stort kök och ett flertal rymliga sällskapsytor som ger möjlighet för er att samla alla nära och kär

På övre plan finner ni tre funktionella sovrum.

Detta boende är något utöver det vanliga som kommer ge en hög levnadsstandard för hela familjen.

Huddungeby är ett rofyllt samhälle med närhet till Harbo, Österervåla och Uppsala. I direkt närhet finns lanthandel som är belägen mitt i "byn", trevlig badplats vid sjön Myran samt Råksjön, fotbollsplan och boulebana. Vid hembygdsgården arrangeras pubkvällar sommartid där nya kontakter knyts lätt.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022