Kommande

Hulån 4

Hulån, Vansbro kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 675 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
18 293 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till detta familjära hus i Hulån, Dala-Järna!
Detta är en kommande försäljning då familjen nu växt ur denna bostad. Så snart de hittat nytt blir bostaden tillgänglig för visning. Anmäl intresse för att inte missa någon uppdatering eller information om visning.

Den välplanerade villan erbjuder fyra sovrum, ett badrum och en toalett. Vardagsrummet är rymligt och har plats för en rejäl soffmöbel samt utgång till den tillbyggda altanen som förlänger sommarperioden. I källarplanet finner du pannrum, tvättstuga och fin matkällare. Lägg därtill förrådsboden med goda förvaringsutrymmen.

Förutom lättillgängligheten intill E16 så bor du här med åkrar och hästhagar omkring dig samt närhet till bland annat Hulåns IP. Ett optimalt hus för paret eller familjen som önskar ett rejält hus där stora investeringar så som tak och fasad, badrum och uppvärmningen är idag pellets. Invändigt är husets badrum uppdaterat. Ytskikten står redo för näste ägare att sätta sin egen prägel på.

För en trygg affär för båda parter är huset Varudeklarerad vilket innebär att huset har genomgått en besiktning från grund till taknock och en försäkring som gäller i 10 år är tecknad över fastighetens skick.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.