Fjällgatan 14

Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
750 m²
Byggår
1918

Detta är ett hem som på många vis skänker både ro och glädje. Här samsas gammal charm med ung entusiasm och stil. Tidigt i huset möts vi av imponerande takhöjd, klassisk kakelugn och fiskbensparkett men också ett kök som är så gott som nytt. En välvårdad och välskött villa som omfamnar hela familjen och med utrymmen till att både vara många och sociala, men här finns även plats om ni ibland vill vara på var sitt håll en stund.

Husets sociala ytor är i huvudsak fokuserade till entréplanet som tacksamt är sammanlänkade med husets utemiljöer och terrass. Trevligt flöde mellan den stora matsalen, vardagsrum, allrum och kök. Ett perfekt samspel som gör helger, kvällar och tillställningar extra trevliga. Här kan man duka upp för många och även köket bjuder in till umgänge runt köksön. Ett stilfullt kök från Ballingslöv med bara något år i bagaget! Huset är disponerat i tre plan och här finns dessutom potential att förädla på vindsvåningen.

Placeringen på Huskvarna Söder gör familjen flexibel och effektiv. Ni når snabbt förskolorna, skolorna, bussen och fotbollsplan. Allt på promenadavstånd. I närområdet finns bra promenadstråk och rofylld natur. En promenad på tio minuter så når man även Huskvarna Centrum med matbutiker, restauranger och annan bra service som man gärna har nära sitt hem. Ett avskilt och lugnt villaområde som ger familjen skön flexibilitet!

Välkommen till Fjällgatan!

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Kristian Ceylan

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Kristian Ceylan, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895990