Smedgatan 13

Hyllinge, Åstorps kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 695 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
846 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
46 500 kr/år

Snart har vi det stora nöjet att kunna erbjuda detta mycket charmiga hus på ett lugnt område nära skola i Hyllinge!

Man parkerar smidigt bilen antingen på uppfarten eller i det tillhörande garaget. Via entrén på framsidan kliver man först in i en hall med bra utrymme för att ställa skor och hänga av sig ytterkläderna. Innanför hallen har vi först ett rum som kan användas som till exempel kontor, sedan har vi det stora vardagsrummet som rymmer en stor soffgrupp. Rakt fram från hallen kommer man först in till den stora matplatsen som rymmer stort matbord för 8-10 personer och som ligger intill köket med bardisk som skiljer dom åt. Köket erbjuder idag diskmaskin, kyl/frys, inbyggd ugn och micro samt spishäll med fläkt. På baksidan av huset, vid altanen finns en andra ingång till huset. Därifrån har man först en liten hall, sen vidare till dels köket men också det stora badrummet som är utrustat med dubbelhandfat, toalett, dusch och även tvättmaskin.

På ovanvåningen hittar vi sedan tre sovrum, en toalett samt mycket förvaring i de flera kattvindarna som finns på ovanvåningen. Källaren är mest tänkt som pannrum och förvaring och där finns också gott om utrymme.

Trädgården är stor och trevligt med mycket plats för lek och skoj. Trädgården på baksidan av huset ligger i västerläge med sol hela dagen. Här kan man trevliga utemiddagar på sommaren på den stora altanen. Intill garaget finns ett rum som kan användas som förråd eller till egen verksamhet.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är det perfekta huset både för den lilla och den stora familjen. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Helsingborg
0793473821

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas