Debattvägen 25

Hytting, Borlänge kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
97 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
680 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
28 669 kr/år

Välkommen till det lugna och familjevänliga området Hytting! På Debattvägen 25 finner du en enplansvilla med källare som under åren har tagits väl om hand och renoverats löpande. Det här huset kommer att säljas med de flesta möbler kvar, vilket är perfekt för dig som köper ditt första hus. På så sätt slipper du att handla ett helt bohag på en gång!

Intill huset står ett enbilsgarage och det ryms ytterligare bilar på uppfarten. På husets framsida finns ett stort inglasat uterum där du kan förlänga sommarsäsongen och njuta av eftermiddags- och kvällssolen! På baksidan av huset, som även är husets entrésida, skyddas trädgården av en hög och stor häck. Detta gör att du kan spendera tid i din trädgård, helt fri från insyn.

På husets entréplan samsas ett riktigt stort kök från Marbodal, med vardagsrum, helkaklat badrum och hela tre sovrum! Källaren erbjuder fler möjligheter till sovrum, men även massor av förvaringsmöjligheter, tvättstuga och en extra wc.

Huset värms upp av fjärrvärme, vilket ger låga driftskostnader, och fiber finns indraget ända till huskroppen och kan efteranslutas.

Missa inte detta fina hus i Hytting, utan anmäl dig på visning nu! Kontakta ansvarig mäklare Niklas Sandberg tel. 0702755443 för mer information om försäljningen

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Niklas Sandberg

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Niklas Sandberg, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46702755443