Högslingan 66

Ingarö - Hanskroka, Värmdö Karta & restider

3 495 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna insynsskyddade pärla med sjöutsikt från altan! Huset används idag som fritidsboende men kan omvandlas till permanentboende för den som så önskar. Stor träaltan förbinder byggnaderna och skapar en härlig plats för umgänge. Genomgående renoverat med smakfulla materialval. Vardagsrum med braskamin för mysiga höstkvällar och matplats med helglasade skjutpartier som ger glasverandakänsla. Snyggt kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i svart granit. Två rymliga sovrum med garderober i det stora huset samt ytterligare 2 sovrum i gäststugan. Helkaklat badrum med dusch och WC. Samtliga rum har utgång till altanen. Två gästhus finns på tomaten om 20 respektive 8 kvm. Gångavstånd till bad i både hav och insjö. Möjlighet till båtplats vid samfällighetens bryggor.

OMRÅDE:
Flera badplatser finns i närområdet. På bara några minuters promenadavstånd ligger Skenoraträsket, ett fint insjöbad med badklippor. Ca 800 meter till Öbodaviken med liten sandstrand. Fortsätter man några hundra meter till kommer man till samfällighetens badplats vid Hanskrokabadet med sandstrand, klippbad och badflotte. Här finns också båthamn med möjlighet till båtplats. På ängen intill anordnas traditionellt midsommarfirande.

Buss 430 tar ca 50 minuter till Slussen.

Ca 1 mil till Brunn med skola F-9, affär, pizzeria och bensinmack. Här finns också Ingarö IF:s anläggning med både fotbollsplan med konstgräs, gräsplan och friidrottsanläggning.I området kring Brunn finns flera förskolor. Någon kilometer innan Brunn ligger Fågelviks skola F-5 samt förskola.

På Säby Säteri anordnas evenemang som brunch och klassiskt julbord i den fantastiskt vackra miljön. Här finner ni också Smakriket Säby Ett unikt samarbete med lokala mathantverkare som erbjuder en upplevelse för både gom och själ. Utöver Säby Säteri ingår Värmdö Bryggeri, Värmdö Musteri, Värmdö Bränneri och Säby Gård Rapspresseri. På en och samma plats erbjuds visningar, provningar och försäljning av lokalproducerad öl, äppelmust, saft, sylt, marmelad, gelé, juice, cider, kallpressad rapsolja. Många av råvarorna kommer från fälten och planteringarna runt Säby.

I Fågelvik ligger Ingarö Golfklubb med två natursköna golfbanor. För den ridintresserade finns ett antal stall på Ingarö.

Längst ut på Ingarö ligger Björkviks havsbad och Björnö naturreservat med både klippbad och sandstränder samt härliga strövområden. Här finns också Bistro Björkvik där man kan avnjuta en god middag medan man blickar ut över klippor och hav.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
80 m²
Tomtarea
3 355 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
18 110 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högslingan 66 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Driftkostnad
18 110 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

21 121
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 82 dagar sedan, den 2 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips