Mycket charmig villa i Javea!

Javea, Spanien

499 000 euro
VillaVilla

Den charmiga villan är belägen på en solig, sluttande tomt i sydvästläge inbäddad i en trädgård med frodig grönska. Här finner du det Costa Blanca där det är som mest orört, med karga klippor, mjukt böljande kullar, gömda vikar och medelhavet i blickfånget.
Folkliv inklusive småbåtshamn och strandpromenad, ligger bara några kilometer bort.
Villaobjektet omfattar två oberoende bostadsenheter med god komfort, elegant inredning och öppna planlösningar. Inomhus finns outnyttjade ytor och biutrymmen som kan omvandlas efter egna önskemål om man så vill. Ett underbart poolområde bidrar till att fastigheten har allt som krävs för att passa in i beskrivningen av en medelhavspärla.

Javea är en vacker och stad i Costa Blanca med många vackra stränder och omgärdad av den berömda nationalparken Montgo. Med en levande kultur med en spännande blandning av olika nationaliteter.

Här hittar du Costa Blanca som mest orörd och vacker, med karga klippor, mjukt böljande kullar och gömda vikar, småbåtshamn och
strandpromenad, nattliv och restauranger.

Javea och Denia stad samsas om bergsmassivet Montgo, Denia är en av Costa Blancas vackraste, och samtidigt historiskt mest intressanta städer. Studera gärna de många vackra historiska byggnaderna i Denias centrum, shoppa på den livliga huvudgatan och gör ett besök på någon av alla pubar och restauranger.

I Denia finns det alltid en högtid att fira varför staden också kallas la ciudad de la fiesta. Förutom att fungera som turistmagnet är Denia en stad som erbjuder en stor variation av fritidsaktiviteter som tillfredsställer de flesta önskemål. Med andra ord är hela året en bra period att åka på semester till Denia, här är det liv, och rörelse, även vintertid. Nära till flygplatserna i Alicante och Valencia.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
243 m²
Tomtarea
1 541 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1981

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Telefon: +34 618 25 20 64 Kontor: +34618252064

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

131
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 206 dagar sedan, den 26 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips