Domnaryd Tallsäter 35

Jönköping Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
4 762 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
24 310 kr/år
Antal besök
3 939
Dagar på Hemnet
9

Med naturen som närmsta granne kan vi nu presentera denna trevliga villa som är optimal för er som vill ha nära till allt men samtidigt bo lite på landsbygden.
Huset har härliga sällskapsytor på entréplan med kök, matsal och vardagsrum som tillåter familj och vänner att samlas. Fönster i alla väderstreck ger entréplan ett fantastiskt ljusinsläpp och de bevarade äldre detaljerna så som gjutjärnsspisen i köket och det stora burspråket i matsalen ger huset den där extra charmen som gör att man känner sig hemma. Från vardagsrummet når man uteplatsen om man vill njuta av den friska luften och fåglarnas kvittrande.

På övre plan finns bostadens tre sovrum som alla är i bra storlek. Ett av rummen har tillgång till balkong med natursköna vyer, en lugnande plats att kunna starta eller avsluta dagen på. Vidare finns på övre plan ett WC samt allrum som fungerar perfekt som Tv-hörna för de yngre eller bara en plats att sjunka ner på en kall kväll och mysa framför eldstaden. Källaren erbjuder tvättstuga samt förråd.

En grusad uppfart leder upp till huset och det rymliga garaget, här ifrån blickar man ut över den stora tomten med träd, buskar och många soltimmar. Gräsytorna är så stora att de ger känslan av att aldrig ta slut, så det finns gott om utrymme för såväl utemöbler och solstolar, spel och lek eller varför inte ett ordentligt trädgårdsland för den odlingsintresserade. Här erbjuds ett perfekt läge för dig som vill bo på landet och samtidigt ha tillgång till allt vad vardagen kräver, i Domnaryd är livet på landet enkelt!

Bostaden är besiktigat, energideklarerat och försäkrat mot dolda fel.

Välkomna att boka en tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 13
  jun
  Idag kl. 15:00–16:45
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 15
  jun
  Tis 15 jun kl. 17:00–17:45
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.