Assarinas väg 1

Jonstorp, Höganäs kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
929 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
53 565 kr/år

Varmt välkomna till Assarinas väg 1, ett familjeboende med mycket hög standard på lugn gata i familjära Jonstorp. Här erbjuds ett kvalitetsboende för den kräsne. Parkera bekvämt bilen i carporten och låt blicken över en grönskande framsida leda dig till ytterdörren. Väl inne i huset möts vi av en ljus och inbjudande hall som gör en nyfiken på resterande delar av huset. Till vänster i hallen finner vi helkaklat badrum och rakt fram finner vi ett elegant kök och stort vardagsrum. På entréplan finner vi även praktisk och funktionell tvättstuga med groventré, perfekt att nyttja när barnen är små och kommer hem efter lek och skoj på ett av byns förskolor på kort gångavstånd från bostaden.
Tar vi trappan upp till ovanvåningen möts vi av ett härligt, ljust och trivsamt allrum. Vidare finner vi fint helkaklat badrum och tre gedigna sovrum. Hela huset är håller hög kvalitet och har moderna lösningar. Det innebär att du kan luta dig tillbaka och vara helt lugn med att det inte behövs några renoveringar.

Utemiljön är lika tilltalande som interiören med olika rum bestående av gräsytor, trädäck och magiskt uterum som stod klart under 2022. Gott om förvaring i förråd i carporten, här finns allt du behöver! På Assarinas väg 1 bor du på bekvämt promenadavstånd ner till havet och med närhet till skola, förskola, matbutik och bussförbindelse. Varmt välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Johannes Midbjer

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Johannes Midbjer, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704 48 50 29

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.