Kommande

Svedjegatan 3

Kåge, Skellefteå kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
133 m²
Tomtarea
1 000 m²
Driftkostnad
25 273 kr/år
Kommande

Ställer du höga krav på din bostadsmiljö och letar efter en bostad i lugna, omtyckta kvarter?
Längtar du efter att hitta ett boende som är något utöver det vanliga och som erbjuder genomgående hög standard?
-Då har du nu äntligen chansen att hitta hem!

Varmt välkommen att stiga in på Svedjegatan 3 och denna pärla disponerad i ett plan med källare.
Här har ni en bostad där du med fördel bara kan flytta in utan att behöva genomföra några större renoveringar då bergvärme, två badrum kök och ytskikt är gjorda. Du som ny ägare kan bara kan fokusera på vilka möbler du vill ställa in. Tack vare den trivsamma planlösningen där härliga sociala ytor kombineras så finns utrymme för en större matsals grupp som ger plats för vänner och familj. I direkt anslutning finner ni dessutom vardagsrum som rymmer den större soffgruppen om så önskas.

Köket är ljust och modernt och erbjuder genomgående hög standard på samtlig maskinell utrustning. Båda badrummen är renoverade i smakfull stil med golvvärme. Samtliga tre sovrum är väl tilltagna i storlek och alla har genomgående fräscha ytskikt.

En trappa ner finner man barnens paradis med ett stort allrum som öppnar upp för lek och bus. Här rymmer man både soffgrupp med tevespels hörna samt övrig lek yta. Vidare så finns ytterligare ett stort sovrum som är perfekt som tonårsrum eller gästrum, tvättstuga, badrum, förråd och yta för ett eventuellt hemma gym eller kontor beroende på behov. Genomgående en väldigt ljus och trevlig källare som har många välutnyttjade ytor.

På husets baksida finner ni en fantastisk grönyta som ger goda förutsättningar för många härliga soltimmar samt en stor inglasning som förlänger sommaren.
Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både skola, dagis, gym restaurang/pizzeria och matvarubutik. Allt inom lagom promenadavstånd. Husets placering gör dessutom att det här knappt finns någon genomfartstrafik. Bra bussförbindelser där du finner busshållplatsen nära till hands.

Varmt välkommen att anmäla erat intresse för att ta del av ytterligare information, tidsplan med mera.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Ola Westerberg, Husfoto
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emma Bodén

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emma Bodén, HusmanHagberg Skellefteå
073-7461200

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.