Fjärshusgatan 6

Kågeröd, Svalövs kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Tomtarea
641 m²
Uteplats
Ja

Har ni länge drömt om att bo i ett nybyggt hus i ett familjevänligt villaområde? Välkomna till Fjärhusgatan 6 i Kågeröd!

Nu finns chansen att bli först med att flytta in i detta moderna 1 ½ planshus om 165 kvm belägen på ett lugnt familjeområde. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Redan i hallen får ni en försmak av det fina 1-stavs parkettgolvet som sträcker sig över hela bostaden. I anslutning till hallen finner ni ett utav det två badrummen som erbjuds och detta utrustat med dusch. Vidare in möts ni av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder ett fantastisk ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Ni finner ett modernt kök från IKEA som går i ljusa kulörer på luckor, bänkskiva och kakel. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen samt plats till stort matbord. Från köket når ni även grovköket som är inrett med klinkergolv samt utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet inreder ni smidigt med soffgrupp och här finns det även möjlighet att få till ett fjärde sovrum för det som vill.

På ovanplan finner ni tre väldisponerade sovrum med Walk In Closet i det ena, helkaklat badrum utrustad med badkar och ett allrum.

I Kågeröd bor ni med närheten till fantastiska naturreservat samtidigt som allt för en fungerande vardag finns runt knuten, Coop och den kommande tågstationen samt förskola och skola F-6.

Nu har äntligen den efterlängtade Lomma banan öppnat. En kort biltur från gården in till Kågeröd finner ni resekommunikation som aldrig förr. Härifrån kan ni enkelt och smidigt ta er till Lund, Malmö och Köpenhamn på ca 45 minuter vilket gör det enkelt för er som pendlar mycket att fortfarande kunna bo på landet men samtidigt ha kommunikation som tar er till storstäderna på noll tid. Syftet med Lommabanan är att underlätta för pendlaren och skapa viktiga förutsättningar för ett hållbart resande. Med denna förbättrade pendlingsmöjlighet behöver ni aldrig känna att det är svårt att resa till storstäderna eller Kastrup för att vidare tar er till semesterländerna.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas