Rönnebjersvägen 13

Käglinge, Malmö kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
768 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
50 405 kr/år

Välkommen till Rönnebjersvägen 13 i Käglinge. Huset ligger i ett trevligt villaområde med närhet till skola och dagis och på kort avstånd från centrala Malmö. Runt knuten väntar även Käglinge naturområde med inbjudande promenadstråk, grillplatser, hinderbanor och lekplatser för de små. Lägg därtill tre golfbanor inom radien av en kilometer, närhet bibliotek, simhall samt affärer. Ett trevlig läge - Helt enkelt.

Huset är i behov av renovering och här finns därför många möjligheter för den som letat efter något att sätt sin egen prägel på.

Ytorna är välplanerade med 4 sovrum och ett stort vardagsrum med trevligt fönsterparti. Köket har även en intilliggande matplats som rymmer matbord för 4-6 personer. Rymligt badrum med tvättstuga/grovkök vägg i vägg. Till bostadsytorna finns intressanta biytor i form av förråd och tidigare garagedel som byggts om till rum - Perfekt för hobbyverksamhet/mindre verkstad eller möjligheter till utökad bostadsyta. Tomtens 768 kvadratmeter ligger fint fördelade med tyngdpunkt mot den trevliga baksidan med gräsmatta omgärdad av uppväxta buskar och fruktträd, vilket ger trevliga utomhusytor.

Varmt välkommen att anmäla tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Kasper Isgren

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Kasper Isgren, Svensk Fastighetsförmedling Malmö
+46768840122

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.