Näckrosvägen 12

Kämpinge, Vellinge kommun Se på karta

6 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
466 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
37 606 kr/år

Tillfälle att förvärva ett av de populära enplansvillorna på Gyaslingorna. Bostaden är i princip original från 1966 (förutom fönsterbyte och ny värmepump) med stor potential och fantastiska möjligheter för nya ägare att utforma boendet efter egna önskemål. En promenad i området rekommenderas för inspiration och förslag på kreativa lösningar av hus som har renoverats och byggts om över tiden. Möjligheterna är många i dessa trevliga hus med sina funktionella och flexibla planlösningar. Ett boende som passar såväl den lilla familjen som dem som önskar ett enkelt och lättskött boende efter att ha lämnat den stora villan.

Uppvuxen trädgård med uteplatser på både framsida och baksida. Lugnt och skönt med grönområden på ena sidan och en återvändsgränd på den andra. Förrådet har integrerats med bostaden och garaget ligger i en länga vid parkeringsplats och infart.

Ett fantastiskt boende i ett lummigt och uppvuxet område med härliga rekreationsytor och strand, hav, natur, restaurang samt Höllvikens tennisklubb runt husknuten.

Välkommen till Näckrosvägen 12.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Cecilia Lundahl

Bjurfors Höllviken
Mäklare Cecilia Lundahl, Bjurfors Höllviken
0701646726