Kommande

Krokebäcksvägen 95

Kareby, Kungälvs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
259 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
46 200 kr/år
Kommande

I alltmer populära Kareby finns nu möjligheten att förvärva en av de nybyggda fastigheterna på Krokebäcksvägen. Som ett av de sista husen i längan har vi ett lugnt och trivsamt läge med rymlig uppfart och carport. Tillhörande carporten finns även ett förråd om ca 7kvm. Uteplatsen mot baksidan är insynsskyddad och vetter mot den harmoniska ängen med fria vyer över fältet.

Detta helt nya hus erbjuder utöver ny, modern och stilren interiör samt exteriör flertalet andra fördelar. Bland annat är övervåningen stegljudsisolerad. Huset är också ett svanenmärkt lågenergihus vilket innebär att man kan få fördelaktiga ränteförslag från bankerna genom "grönt bolån". Bostaden har vattenburen golvvärme i hela nedreplan samt i badrummet på övreplan. På övreplan finns det för tillfället tre sovrum. Det går med enkla medel att göra ett fjärde sovrum om behov finns för detta, se alternativ planlösning övreplan. Ett bekvämt och praktiskt boende perfekt för den som vill slippa tänka på renoveringar och underhåll inom de närmsta åren.

Bostaden har genom Bonava en garanti på eventuella fel som gäller fram tills 15/7 - 2023. Under garantitiden åtgärdas funktionsfel, så kallade ursprungliga fel.

Kareby är ett mindre samhälle strax norr om centrala Kungälv. Området där bostaden ligger är helt nytt och ligger precis intill Karebys all service. I det nya området finns det en nyöppnad förskola samt gemensamhetslokal som kan bokas. Här finns inom gång-/cykelavstånd skolor F-6, busshållplats, helt nybyggd Tempo-matbutik, Åsas bageri och pizzeria. Kareby är ett naturskönt område med fina skogspartier och närhet till två sötvattensjöar, Ingetorpssjön och Romesjön. Via smidig bilfärd västerut kommer vi ut till havet och populära Rörtången badplats.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.