Lerlycke 210

Kärna, Kungälv Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
925 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
30 624 kr/år
Antal besök
7 519
Dagar på Hemnet
13

Här finner du ett härligt liv på landet med vackra ängsmarker och gårdar som vy från köksfönstret samt en om sommaren grönskande och härlig trädgård! När väderleken tillåter lyser solen över trädgård och hus från upp- till nergång! Kompromissen med det lantliga livet är dock lagom, med det trivsamma samhället Kärna på kort avstånd samt mindre än 30 min in till Göteborg via Kornhalls färja och Kungälv med nytt köpcentrum som nås på mindre än 20 minuter blir tristessen aldrig ett faktum.

Huset är fördelat på två plan där entréplanet bjuder på ett nyrenoverat kök i lantlig stil, sköna sällskapsytor där ett vardagsrum med kamin ligger i fokus. Den varma årstiden växer dessutom de sociala ytorna med ett uterum som ligger precis invid. Förutom detta finner du även badrum samt tvättstuga med groventré. På ovanvåningen ligger fem sovrum samt ett badrum samlat kring ytterligare ett sällskapsrum.

På kort avstånd från huset med bil eller cykel finner du Kärna med skola, förskola och ett litet centrum där du hittar pizzeria, bibliotek, blomsteraffär, tandvård och mataffär. Därifrån finns även bussar som tar dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby, Stenungsund och Göteborg. För barnen bjuder Kärna på gott om aktiviteter med såväl fotbollsplan, skytteklubb som scoutstuga. I direkt närhet till huset ligger härliga naturområden som bjuder på både sköna promenader och vackra upplevelser. I närbelägna Ytterby finns sporthallar och ytterligare aktiviteter som kan locka de flesta barn och ungdomar. Mellan Kärna och Ytterby finns en nybyggd cykelväg. Skall du åka till Göteborg är Kornhalls färja en bra genväg som kortar avståndet betydligt!

Det finns många dagsturer och utflykter i närmiljö omkring Kärna med såväl havet och klipporna i Kovikshamn, du kanske sommartid vill ta en simtur i Sundhammarviken eller en höstpromenad med fikakorg den vackra i bokskogen eller i området kring Skottemosse. Tofta Herrgård anordnar vanligt vis stämningsfulla julmarknader och när vädret tillåter kan de förstklassiga golfbanorna locka med ett besök.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.