Kommande

Gärdesvägen 22

Kinna, Marks kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
837 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Driftkostnad
38 277 kr/år
Kommande

Välkommen till detta fina enplanshus i centrala Kinna. Ett lugnt område med gångavstånd till byn med butiker, skolor, vårdcentral, resecentrum med buss/tåg till Borås, Varberg och Göteborg med mera. Familjen har haft mycket glädje av såväl Backagårdsbadet som bara ligger ett stenkast bort samt den stora lekplatsen som ligger alldeles intill. Huset är lugnt och tyst och omslutet av sommargröna häckar, trädgården rymmer flera fina fruktträd och gott om plats för både lek och odling.
Huset har tre uteplatser där familjen har ätit många både frukostar i morgonsolen och haft härliga middagar ända till sent på kvällen när solen gått ned!

I den tillbyggda matsalen har det alltid funnits plats för många middagsgäster och varit den naturliga platsen för att umgås. Gäststugan har varit en tillgång för övernattande gäster och kan även användas som förråd.
Eftersom huset är i ett plan passar det utmärkt för såväl barnfamiljen som för pensionärer.
Den lättskötta trädgården med odlingsmöjligheter har varit en favoritplats hos oss, och mycket lek och bus har det varit där.

Huset är genomgående renoverat med nya ytskikt, fina golv, lackerat ljust kök med nytt kakel samt modernt rymligt badrum. Genomgående känns huset rymligt och välplanerat och så väl trädgård som parkering nås lätt från husets dörrar. Låter detta som ett hus i er smak?

Varmt välkommen att boka in er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Petter Johansson

Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Mäklare Petter Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Kinna
0320209959

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.