Trevägen 5-5

Klagstorp, Trelleborg Se på karta

2 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
746 m²
Byggår
1850
Driftkostnad
13 335 kr/år
Antal besök
10 409
Dagar på Hemnet
12

I mer än 100 år har vi förmedlat allt från slott till koja och nu kan vi mycket stolt erbjuda ett mycket trivsamt boende, antingen för permanent bruk eller som ett mycket fint fritidsboende.

Fastigheten ligger i den charmiga lilla byn Klagstorp som är en liten by nära sydkusten och med cykelavstånd till underbara Beddingestrand, där det finns fantastisk sandstrand, tennis- och golfbanor m.m..

I Klagstorp finns en ICA affär, Pizzeria och även omtyckta skolor m.m.

I omgivningarna finns flera trevliga utflyktsmål och guldkorn såsom Hedmans Krog, Sydkusten at Pillehill, Hamnkrogen i Abbekås, Restaurang Pärlan och Restaurang 2:a Sandbank.

För den som har behov av att pendla till Malmö eller Lund så är båda dessa städer tillgängliga inom 40 min. Även flygplatserna Sturup och Kastrup nås på kort restid.

Huset är uppfört i mitten på 1800-talet och totalrenoverat av tidigare ägare med bl.a. vattenburen golvvärme. I dag fördelas boytan på ett stort vardagsrum, allrum, kök med matplats, 3 sovrum samt badrum.

Till fastigheten finns även ett trevligt uterum, 3 stensatta uteplatser samt gäststuga/förråd.

Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp och fiber finns i gatan. Uppvärmningen sker med vattenburen golvvärme och via en värmepump (ytjordvärme), vilket borgar för låga driftskostnader.

Välkommen med din anmälan till visningen som äger rum söndagen den 9 maj från kl. 14:00. Du anmäler dig till visningen genom att boka visning på vår hemsida: www.hoab.se.

Obs! Försäljningen sker på följande sätt:
Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag.
Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud.

-o-o-o-O-o-o-o-

Denna fastighet är bara en av de fastigheter som vi har till försäljning för stunden och fler är på gång. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer).

Läs mer hos mäklaren
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB