Storgatan 77

Klippan, Klippans kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
97 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
758 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
10 123 kr/år

I barnvänliga Klippan har vi nu nöjet att presentera Storgatan 77 och denna trivsamma och välplanerade familjevilla. Hemmet har under åren genomgått en omsorgsfull renovering och tagits väl om hand men det finns fortfarande utrymme att sätta sin egen prägel. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Den väldisponerade boytan om 97 kvm fördelar sig över två plan och tillsammans med källarplan på 64 kvm erbjuds precis allt du kan tänka dig av ett trivsamt hem. Entréplan erbjuder en praktisk hall, ett charmigt och funktionellt kök, ett ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck, en ljuvlig matsal i direkt anslutning till köket och vardagsrummet samt ett praktiskt extrarum.

På övre plan finner du master bedroom med härliga ytor och utgång till bostadens fantastiska balkong med tak, ytterligare ett praktiskt och lättmöblerat rum samt ett helkaklat badrum med dusch. Utöver detta finns flertalet garderober som löser alla förvaringsproblem.

Källarplan erbjuder bland annat en praktisk tvättstuga, pannrum och matkällare. Utöver detta finns det gott om ytor som kan nyttjas efter behov och intresse.

Tomten är väl tilltagen och grönskande med härliga gräsytor, flertalet fruktträd och möjlighet till uteplatser. Dem enorma ytorna inramade av grönska är som gjorda för barn med mycket spring i benen. Uthuset med carport är perfekt för förvaring av verktyg, cyklar och trädgårdsredskap.

Här bor man lugnt, tryggt, barnvänligt och med närhet till både kommunikation samt service.

Välkommen att kontakta mäklarduo Bob Kjellsson och Ebba Persson.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Bob Kjellsson

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Bob Kjellsson, Bjurfors Helsingborg City
0701646742