Korpralgatan 12

Klubben, Piteå kommun Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Tomtarea
1 434 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Driftkostnad
39 600 kr/år

Välkommen till denna unika och exklusiva fastighet på attraktiva Klubben - här har ni chans på något utöver det vanliga! Fastigheten består av tre stycken byggnader som vi benämner Villan, Gästhus 1 och Gästhus 2.

Byggnaderna uppfördes 2018/2019 och är självklart arkitektritade - här har inget lämnats åt slumpen! Välgenomtänkt placering på alla tre byggnader med stora glaspartier mot havet. Den fina altanen binder ihop byggnaderna och man får en sammanhängande och genomtänkt känsla.

Villan på 165 kvm bjuder på öppna sociala ytor och påkostade, lyxiga materialval som bl.a. inbyggt högtalarsystem, klinkergolv, kök från Trisco med bänkskiva i svart granit, badrum med klinkerplattor 60x60 cm och även där med inredning från Trisco. Stort skjutparti i glas från Schüco som utgång till den rymliga altanen i soligt söderläge. Master bedroom på nedre plan med klädkammare samt två sovrum på övre plan varav båda har ingång till ett gemensamt badrum. Genomtänka förvaringsutrymmen med dolda alkover och vindsförvaring.

Gästhus 1 på 38 kvm inrymmer allrum, sovrum med förvaring samt badrum. Även här har ytorna optimerats med vindsförvaring.

Gästhus 2 på 21 kvm inrymmer allrum som idag är inrett till biorum. Även här eget badrum samt vindsförvaring.

Här finns möjlighet till generationsboende, tonårsdrömmen med eget utrymme eller varför inte för uthyrning? Eller vore det inte perfekt för dig som driver företag hemifrån? Möjligheterna är oändliga!

På Korpralgatan 12 bor du på den äldre, charmiga delen av Klubben omgiven av skog och natur med havet ett stenkast bort. Lättskött sandtomt idag men som självklart lämnar dörren öppen för egen planering av gräsmatta ifall det hellre önskas.

Måste ses!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Marie Sandström

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Marie Sandström, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
0706091339